Brownies s kešu máslem bez cukru a lepku

Brownies s kešu máslem bez cukru a lepku

Ingredience na 12 kousků:

250 g kešu másla Lucky Alvin
260 g jablečného pyré
30 g medu nebo erythritolu
60 g kakaa
1 odměrka (30 g) čokoládového proteinu - lze vynechat
100 g 75% čokolády
1 kávová lžička kypřícího prášku do pečiva bez fosfátů
35 g kokosové mouky
hrst nasekaných pekanových či solených kešu oříšků

 

Postup

  1. Troubu předehřejte na 180 stupňů.
  2. Kešu máslo, pyré a med nebo erythritol dejte do rendlíku a vše na mírném stupni za stálého míchání propojte do celistvé hmoty.
  3. Čokoládu nasekejte na kousky.
  4. Do rendlíku nyní přidejte kakao, kokosovou mouku, kypřící prášek a  3/4 kousků čokolády. Vše promíchejte.
  5. Menší pečící formu vyložte pečícím papírem a přendejte do ní čokoládovou směs na brownies.
  6. Brownies posypte zbylými kousky čokolády a ořechy.
  7. Pečte 20 minut.
  8. Po upečení nechte úplně vychladnout.
  9. Poté brownies nakrájejte a ihned podávejte.

 

 

 

 

zdroj: https://www.luckyalvin.cz/