Podzim 2015. Jaké trendy nás letos čekají?

Podzim 2015. Jaké trendy nás letos čekají?

Parné letní dny pomalu ale jistě nahrazují studená podzimní rána. Pokud se alespoň trošku řídíte módními trendy, těšte se na výrazné líčení. Ani móda nezůstává pozadu. Co zajímavého si pro nás podzim přichystal? Bronz ještě neschovávejte Léto je ve znamení přir


Parné letní dny pomalu ale jistě nahrazují studená podzimní rána. Pokud se alespoň trošku řídíte módními trendy, těšte se na výrazné líčení. Ani móda nezůstává pozadu. Co zajímavého si pro nás podzim přichystal?

00000000000000000000000000000000000000

Bronz ještě neschovávejte

Léto je ve znamení přirozenosti a svěžesti. Tohoto trendu se držte i na podzim. Vyhněte se nánosům pudru. Jemný vzhled jednoduše doladíte romantickou broskvovou tvářenkou. Také bronzové líčení je v létě populární. Využijete jej ale i na podzim, navodíte jím vzpomínky na letní opálení.

Barevné hokusy pokusy

Očnímu líčení budou vévodit syté barvy. Pestrobarevnou paletu táhne fialová společně s tyrkysovou, nic však nepokazíte ani oranžovou či zelenou. Nebojte se barvy kombinovat. Mat, lesk i hrátky se světlem, všechno je povoleno. Pokud se hokusů p0000000000000000000000000000000000000000okusů s barvami bojíte a volíte raději jednoduchý styl, vyzkoušejte stíny s odstíny hnědé a skořicové.

Divočina na rtech

Rty, stejně jako oči, ovládnou divoké barvy. V popředí je borůvková a bordó. Mat i lesk, vše je povoleno. Jen pozor na obrovské nánosy barvy. Nebojte se kombinací výrazných očí a rtů. Klidně si dovolte výrazné oranžové stíny s tmavě fialovými rty. Leskům na rty se vyhněte obloukem, ty jsou znakem léta. Na podzim budou frčet rtěnky.

A co na to móda?

Ani módní návrháři se nebojí experimentů a netradičních kombinací. 80. léta jsou zpět a promítnou se do rozšiřujících se kalhot, vysokého lesku a flitrů. Kalhoty se zkracují, naopak sukně a kabáty se prodlužují. Zatímco doteď vládly kabáty a sukně nad kolena, letošní podzim budou sahat až ke kotníkům. Tlusté kožichy po babičce, nebo kožešinové límce. Kožešiny v módě byly, jsou a budou i nadále. Hitem může být na první pohled obyčejný kousek jakým je bílá košile. Jednoduchý prvek, který by neměl chybět v žádném šatníku podzim ovládne. Klasika, pánský šik, krajka. Ve střihu je vše dovoleno. In budou také ozdobné límce a knoflíky.

A co vy, podlehnete divokým trendům, nebo se budete držet při zdi?