eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz hokej.hattrick.cz florbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Vyhrajte s námi balíčky řeckých balzamikových krémů Kalamáta Papadimitriou

By dokonalazena — 12. 5. 2014

Balzamikové krémy mají v kuchyni široké využití. Podle barvy a příchuti se hodí k dochucení teplých i studených pokrmů – balsamic-creamszeleninových salátů, masa, omáček, marinád, ovocných dezertů, ale i ke zdobení talířů. Představují kvalitní balzamikovou redukci vyrobenou z prvotřídního řeckého balzamikového octa Kalamáta. Mají hustou konzistenci a vyváženou chuť, vyrovnají se tak známějším italským balzamikům a rozhodně stojí za to je vyzkoušet. V obchodech najdete čtyři varianty: klasický tmavý, tmavý s příchutí fíků, bílý a bílý s příchutí citronu a pomeranče.

Recepty s využitím této řady výrobků připravil pro sezonu 2014 majitel a šéfkuchař řecké restaurace Kavala, Ioannis Asarlidis. Ve svých receptech využil ingredience u nás běžně dostupné – kromě řady Kalamáta Papadimitriou, je to např. sýr feta, jogurt, jehněčí nebo kuřecí maso, kapary, olivy, cukety, lilek, jahody apod. Milovníky nejen řecké kuchyně potěší recept např. na tatarák z lilku, řecké biftečky z mletého masa, variace na řecké saláty nebo kuřecí prsa v jogurtovém županu.  Příprava většiny pokrmů je jednoduchá a rychlá, Iaonnas Asarlidis říká: „Mám rád jídla, která se dají připravit jednoduše a rychle. Hlavně v létě chcete být přece raději venku u vody, než trávit hodiny v kuchyni.“ Jeho videorecepty si můžete prohlédnout zde

 

Jak vyhrát?

5  výherců získá balíček řeckých balzamikových krémů Kalamáta Papadimitriou v hodnotě 600,- Kč!

Odpovězte na soutěžní otázku, vyplňte Váš email a těšte se na výhru…

Na vaše odpovědi čekáme do 22.00 h v neděli 25. května 2014 Výherce/výherkyně oslovíme e-mailem.

Odpověď hledejte na www.papadim.com

.

Soutěžní otázka:

Kolik kalorií obsahuje polévková lžíce řeckého balzamikového krému Kalamáta Papadimitriou?

Soutěž skončila

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace