Filátko z mořského vlka na lehkém koprovém rizotu s mandlovým nápojem

Filátko z mořského vlka na lehkém koprovém rizotu s mandlovým nápojem

Potřebujeme: 4 filátka z mořského vlka 300 g rýže arborio 2 šalotky 200 ml bílého vína 300 ml mandlového Alpro nápoje 100 ml Alpro Cuisine 1 svazek kopru rybí vývar (nebo voda) 4 vejce Postup: Najemno nakrájenou šalotku zlehka zpěníme na olivovém


Filátko z mořského vlka na lehkém koprovém rizotu s mandlovým nápojemPotřebujeme: 4 filátka z mořského vlka 300 g rýže arborio 2 šalotky 200 ml bílého vína 300 ml mandlového Alpro nápoje 100 ml Alpro Cuisine 1 svazek kopru rybí vývar (nebo voda) 4 vejce Postup: Najemno nakrájenou šalotku zlehka zpěníme na olivovém oleji. Přidáme rýži, orestujeme a zalijeme vínem. Pomalu vaříme, postupně dle potřeby přiléváme vývar, dokud se rýže neuvaří na skus. Poté přidáme mandlový nápoj Alpro, Alpro Cuisine a nasekaný kopr. Vejce vaříme ve vroucí vodě 7 minut, oloupeme a osolíme. Filátko z mořského vlka osolíme a opečeme na rozpálené pánvi, ke konci pečení přidáme bylinky.